dilluns, 6 de març de 2017

Presentació literària

Dissabte 11 de març a les 12h del matí tindrà lloc la presentació del llibre "El autógrafo perdido".

Us hi esperem!1 comentari:

 1. Una mica sobre la novel·la:
  "No existeix. Mai ningú ha trobat l'autògraf, l'escrit a mà del Quixot. La vida d'en Miguel de Cervantes (1547-1616) conté llacunes documentals. No només falten dades, fins i tot hi ha qui afirma que la seva biografia es va construir amb falsificacions. Per aquests motius, a l'actualitat, existeixen diferents teories que pretenen haver resolt el problema dels seus foscos orígens.

  A l'estiu de 1620, a Barcelona, la ciutat més quixotesca del món, es produeix l'inici d'una lluita pel poder que acabarà, anys més tard, en l'anomenada Guerra dels Segadors. Es van enfrontar les dues maneres d'entendre la realitat política del Principat que han arribat fins als nostres dies.

  La representació en català d'una comèdia nova a l'estil de Lope de Vega es converteix en el desencadenant de l'acció. L'espionatge internacional entra en escena. Per desequilibrar el major imperi de la història, tots volen fer-se amb l'autògraf cervantí del Quixot i els papers que contenen les últimes voluntats del rei.

  Seguint un rumor que parla d'una primera edició del Quixot a Barcelona, dos personatges arriben a la ciutat comtal. Es tracta d'una novel•la d'ambientació històrica. En ella, el ritme narratiu és trepidant, sense descuidar mai l'ús de la ironia i la presència de l'humor. A més, al costat de les històries d'amor, sempre són presents els camins del misteri."

  ResponElimina