dimarts, 6 de maig de 2014

FARCELLS CULTURALS 1714


 FARCELLS CULTURALS

Les biblioteques municipals del Bages i Berguedà ens volem sumar a la commemoració del Tricentenari de 1714.
És per això que les biblioteques d’Artés, Avinyó, Balsareny, Berga, Cardona, Manresa Casino, Manresa Ateneu, Moià, Navarcles, Navàs, Pont de Vilomara, Puig-Reig, Sallent, Sant Feliu Sasserra, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor, Súria, i els Bibliobusos  Cavall Bernat i Pedraforca proposem una activitat amb l’objectiu que contribueixi al coneixement i aprofundiment d’aquests fets històrics.
Posarem a la vostra disposició tota la bibliografia que tenim disponible sobre la Guerra de Successió i el seu desenllaç l’any 1714. Cada persona que agafi en préstec un d’aquests documents omplirà una butlleta per poder participar al sorteig de 4 farcells, tant si són lectors adults com els infants i joves. Es podrà participar tantes vegades com es vulgui, tot i que no podrà tocar dos premis a una mateixa persona.
El període de participació al sorteig comença el 5 de maig i finalitza el 29 d’agost.
El sorteig es farà el dia 4 de setembre a la biblioteca Ateneu les Bases de Manresa.
Els participants a l’activitat entraran en el sorteig de 4 farcells (3 per a adults i 1 d’infantil, que podeu descobrir al final d’aquesta entrada) amb productes gastronòmics i culturals de les nostres comarques.
En aquest sentit cal agrair la col·laboració dels ajuntaments i algunes empreses que han fet les seves aportacions: entrades a museus, visites culturals i teatralitzades, entrades per espectacles i concerts, vi i dolços produïts a les nostres comarques, i tractant-se d’una activitat promoguda des de les biblioteques, entre els obsequis no hi podien faltar uns quants llibres!

FARCELLS CULTURALS 1714
 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada